پنجشنبه، بهمن ۱۰، ۱۳۸۱
درسهای اینترنت
از Neverhood: "همشهري روز چهارشنبه 18 دي، مقاله اي داشت با عنوان عجايب هفتگانه اينترنت. متاسفانه توي سايتش اين مقاله رو پيدا نکردم كه بهش لينك بدم. در اين مقاله اين عجايب به اين ترتيب عنوان شده اند:
Google, Yahoo, Project Ggwten berg, Multimap, Ebay, Amazon, Blogger. آوردن Blogger تو اين ليست پر بيراه هم نيست. چون به هر حال تحول بزرگي براي کاربران اينترنت بوجود آورده. "
------------------------------
این هم از عجایب هفت گانه اینترنت..
شاید 2، 3 سال پیش همه می گفتند که سابت مغروف دیگری نخواهیم داشت.. یعنی خیلی ها معتفد بودند که ایده جدید. یا سایت با ایده جدید دیگه نخواهیم داشت. اما امروز blogger به خوبی خود را جز غول های اینترنتی دنیا قرار داده است. آنهم در زمانی حدود دو سال.
مدت زیادی نیست برای موفقیت . اما این سرعت ناشی از ماهیت و ذات اینترنت هست که یک شرکت/سایت را می تونه در مدت زمان کوتاهی برنده کنه و یا برعکس نابودش کنه. سابت آلناویستا که یادتونه ؟ همون موتور جستجوی اول 3 سال پیش. اما الان سایتش را جراج کرده و امتیازش را می فروشه..
الان هم شاید خیلی ها بگویند که اینترنت دیگه همینه ! و همه ایده ها پیاده شده. و ایده دیگه ای نیست..
اما هنوز در اول راهیم و سایت ها و شرکت های بسیار دیگری نیز با ایده های جدید و بکر وارد عرصه بزرگان خواهند شد و چه بسا در بین بزرگان، از ایران و ایرانی ها هم داشته باشیم.
اینترنت یک بازار بالفوه جهانی است که با کمی هوش، خلاقیت و آینده نگری می شه سوار موجهای فراوان آن شد. همان موجهایی که ریس ایرانی ebay، دانشجویان دکتری stanford (موسسان google )، دو دوست موسس yahoo، مدیر خوش فکر و جوان blogger و صدها و هزاران نفر دیگر سوار آن شدند...
شما چی فکر می کنید ؟
---
این بحث ادامه دارد...
.
نویسنده: ناصر ساعت
۱۱/۱۰/۱۳۸۱ ۰۲:۴۱:۰۰ قبلازظهر
لینک